We Are Scientists, de Amerikaanse indierock band rondom Keith Austin Murray en Christopher Ian Cain, komt op 14 juni met een het derde studioalbum getiteld “Barbara”. 

Op het nieuwe album drumt Andy Burrows (ex-Razorlight) mee. Hij verhuisde naar New York om aan het album te werken met de WASjes. Ze klikten meteen maar toch zijn er ook wat verschillen tussen de drie. Hoe ze het zelf omschrijven is: Ze houden alledrie van bier. Toch bestellen ze soms alledrie een ander merk bier als ze in de kroeg zitten. Het is een mooie metafoor voor hoe ze te werk zijn gegaan op het album. Drie verschillende persoonlijkheden, met allen een liefde voor muziek. Het album is opgenomen in Londen, New York en Los Angeles en de vibe eromheen voelt als het succesvolle debuut "With Love & Squalor" uit 2005. Maar goed, over muziek moet je niet lullen, dit moet je horen! Klik hier voor de eerste single “Rules Don’t Stop” te beluisteren.

En dan nog een laatste boodschap van We Are Scientists:
"We offer you our sincerest hope that you will not waste this opportunity to love Barbara, our new record, or to use your position in the Music industry to secure it, and by extension us, a position in The Canon of Great Art & Wonders Both Natural & Man-Made (a title we considered for this record).

http://wearescientists.com/sci-cave/splash.php

http://www.myspace.com/wearescientists

WE ARE SCIENTISTS ROEPT OP JE POSITIE IN DE MUZIEKINDUSTRIE TE GEBRUIKEN