Pipo de Clown en Mammaloe maken van hun leven een heerlijke ratjetoe! Met hun woonwagentje reizen ze recht door zon en regen langs de wijde wereldwegen om nu ook in het theater alle peuters, kleuters en grote mensenkinderen te vermaken met hun rare grappen en spannende avonturen.
In de allereerste grote familiemusical gaat Pipo op reis naar het rijk van Zonzonia waar de boze Kalief Kassa en de nog bozere Kalief Homaar allemaal nare zaakjes aan het uitspoken zijn. Natuurlijk krijgt Pipo hulp van Klukkluk de Schietzovreemde Indiaan en wordt hij dwarsgezeten door die vervelende Dikke Deur die alleen maar aan taartjes denkt.

Wim Meuldijk bedacht Pipo de Clown voor de Nederlandse televisie in 1958. En nu, meer dan 50 jaar later, brengt zijn dochter Belinda Meuldijk Pipo als familiemusical naar het theater. Een feest van herkenning voor ouders en grootouders en een heerlijke kennismaking voor de kleintjes.

Enkele reacties uit de media:

Telegraaf: “Pipo is terug”
Volkskrant: “Pipo de Musical ademt de sfeer van het origineel
Eindhovens Dagblad: “Een Pipo om weer verliefd op te worden
De Gelderlander: “Onverstoorbare vriendelijkheid - het kon niet uitblijven: na een succesvolle film over Pipo de Clown nu ook een heuse musical
Musical.blog.nl: “Een feest van herkenning zijn voor ouders en grootouders en een heerlijke kennismaking voor de kleintjes.

De musical is nog tot eind april in de theaters door het hele land te zien
Website van de musical: http://www.pipodemusical.nl

Vanaf 9 april is de DVD verkrijgbaar

Pipo de Clown - PIPO de musical
Release: 9 april 2010
Bestelnummer DVD: 24 230599
Label: CNR Kids

Pipo De Clown: de musical - nu ook op DVD