MAGNA CARTA in AMSTERDAM'S CARRÉ; 11 mei 2009

Chris, Linda en Matt zijn bezig met de laatste loodjes voor het Carré concert en halen alles uit de kast om alles voor elkaar te krijgen; daarnaast zijn ze nu druk bezig om de laatste promotionele zaken te regelen.
Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van Le Roy Productions. Die moet resulteren in een onvergetelijke avond met een mix van theater en muziek.
Dit is iets wat ze altijd al wilden doen met betrekking tot bijvoorbeeld 'Lord of the Ages'. De hele show zal een ‘Koninklijke’ behandeling krijgen.

De produktie van het evenement is in handen van Simône le Roy van Le-Roy Theater Producties.

Begin april werd nog druk gewerkt aan de muzikale arrangementen, Linda reisde naar Parijs voor iets heel speciaals met Vic Emerson (ex Sad Cafe). De resultaten daarvan zijn op 11 mei a.s. te zien en te horen. de basis van het huidige Magna Carta zijn uiteraard Chris, Linda & Matt. Deze avond zullen maar liefst 11 muzikanten betrokken zullen zijn bij het afscheidsconcert inclusief een verteller. Gezichten uit het verleden zullen op de Bbhne staan om samen met ons 40 jaar Magna Carta muziek te vieren.
Het belooft een fantastische avond te worden... en absoluut UNIEK! De show zal met een Big Bang eindigen. Mis het niet, want hierna is het echt voor altijd afgelopen!

Als je inmiddels je kaarten hebt dan kun je verzekerd zijn van een prachtige avond. Heb je nog niet geboekt, dan verzoeken we je dit zo snel mogelijk alsnog te doen omdat de publiciteitsmachine inmiddels van start is gegaan.

Boeken kan via telefoon
Binnen Nederland 0900 25 25 255
Buiten Nederland +31 (0)20 5249 452

Aan de kassa: Amstel 115, Amsterdam (dagelijks geopend van 16.00 – 19.30)

Via internet: via de website van Koninklijk Theater Carré
website Magna Carta: www.magnac.com

MIS DE ALLERLAATSTE SHOW VAN MAGNA CARTA IN NEDERLAND NIET