Regi Penxten is België’s belangrijkste DJ en Dance producent van het afgelopen decennium. In België is hij de best verkopende dance artiest met meer dan 85.000 verkochte albums (Goud is 15.000 stuks in België) en meer dan 55.000 verkochte singles het afgelopen jaar, een prestatie die door geen enkele internationale dance-act is geëvenaard. Regi wordt in België door het commerciële en alternatieve publiek gewaardeerd.
Als producent heeft hij vele internationale Top 10 hits op zijn naam staan en wordt over de hele wereld herkend. Vorig jaar vierde hij samen met zijn band Milk Inc het 10 jarige bestaan met een buitengewoon optreden in de grootste muziekzaal van België. Meer dan 17.000 mensen waren bij dit uitverkochte concert aanwezig!
De band Milk Inc is een ware hit-machine: 18 top 10 hits in België, 2 #1’s, 9 top 10 hits in Spanje en 2 #1’s en 6 top 10 hits in Engeland!

Registrated
In 2007 heeft Regi vooral gewerkt aan zijn solo CD ‘Registrated’. Een enerverend project waarvoor hij samenwerkte met de beste vocalisten van België:
-          Scala: een befaamd jongerenkoor uit België, bestaande uit ongeveer 60 jonge tienermeiden met veel nationaal en internationaal succes
-          Koen Buysse: de frontman van het powerrock-trio Zornik. In 2007 de grote winnaar van de Belgische TMF Awards met 4 prijzen
-          Bart Peeters: Tv-persoonlijkheid en zanger, bekend van The Radio’s
-          Karen Daemen: bekend van kinder-act K3
De eerste single van Regi welke in Nederland uitgebracht zal worden, is ‘I Fail’ samen met Scala. Op dit moment is de clip al volop te zien op TMF. Regi featuring Scala met ‘I Fail’, bereikte de eerste plaats in de grootste UK DJ-pools en was de best verkochte Belgische dance-single in 2007.
De single is afkomstig van het album ‘Registrated’. Dat album ging in thuisland België de eerste weken na release meer dan 15.000 keer over de toonbank en werd derhalve goud. Het album is sinds de release nog steeds in de Belgische album charts te vinden en zal in Nederland media juni uitgebracht worden.

Reality
Op de Belgische Tv-zender JimTV presenteerde Regi zijn eigen reality show ‘Regi’s World’. Het programma werd direct het best bekeken programma van de zender met meer dan 75.000 kijkers per show!
In Nederland zal de reality show vanaf medio april te zien zijn op clipzender TMF, alsmede op de website van deze zender. Regi zal op 13 mei te gast zijn bij Reaction op TMF.
De single ‘I Fail’ komt uit op 5 mei 2008, gevolgd door het album ‘Registrated’ op 02 juni 2008.
Op Koninginnedag zal Regi te zien zijn met Milk Inc op het Radio 538 podium, midden op het Museumplein te Amsterdam.

Links
Website
http://www.regipenxten.be/index.php/

Video clip ‘I Fail’
http://youtube.com/watch?v=TInwGWASsW8

Reality show ‘Regi’s World’
http://www.tmf.nl/tv-radio/nieuws/97828/regi

CNR ENTERTAINMENT PRESENTEERT: DJ REGI