Tijdens de uitverkochte Lowlands-editie 2007 verschijnt de 10e jaargang van Lowlandsochtendkrant Daily Paradise. Voor de eerste maal zal ook het handzame Lowlands Programmaboekje en iedere editie van de Daily Paradise wereldwijd en gelijktijdig in een flashreader zijn mee te lezen, uit te printen of te downloaden via de LiveXS Website op www.livexs.nl (onder 'Digitaal').

De Daily Paradise-uitgaven van 2006 waren vorig jaar als experiment al als download beschikbaar op de website van LiveXS. Bijna 30.000 keer werden de verschillende edities toen door thuisblijvers binnengehaald. Ook dit jaar bezorgt LiveXS Popmagazine via 12 postbodes de drie papieren edities op vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend tot aan iedere uithoek van het festivalterrein in Biddinghuizen. Voor de tweede maal zal op zondagavond en maandagochtend in samenwerking met Grolsch een extra, vierde, editie verschijnen voor vertrekkende bezoekers. Onder leiding van hoofdredacteur Swie Tio wordt momenteel al hard gewerkt aan de voorbereidingen. Een team van ruim dertig redacteuren, vormgevers en fotografen heeft inmiddels de tijdelijke redactie-lokalen op het festivalterrein betrokken.
LiveXS Popmagazine BV publiceert het eigen maandblad LiveXS sinds eind september 2006 ook in digitaal vorm. Op donderdag 16 augustus is de nieuwe september-editie in het digitale acrhief toegevoegd waarmee een volledige jaargang van elf LiveXS-edities en zeven festivalbijlagen (waaronder bijvoorbeeld Huntenpop-gids en Pinkpop Magazine 2007) wereldwijd beschikbaar is gekomen.

Luisterprimeur nieuw album Pete Philly & Perquisite in LiveXS-stand op Lowlands
De papieren versie van LiveXS September is voor het eerst verkrijgbaar vanaf vrijdag 17 augustus in de LiveXS-stand op het Lowlands terrein (tussen Bravo en Lima). LiveXS geeft tienduizend exemplaren van de nieuwe editie mee aan de bezoekers van Lowlands. In de LiveXS-stand op Lowlands gaat zaterdag tussen 12 en 13.00 uur bovendien het nieuwe album Mystery Repeats van Pete Philly & Perquisite in luisterpremière. Het is de eerste keer dat publiek het album kan horen aangezien het pas op 7 september officieel zal verschijnen. Verder vinden in de LiveXS-stand signeersessies plaats met optredende artiesten als Editors, Just Jack, Melomanics, Moke, Gabriel Rios, Mala Vita en Pigeon Detectives. Net als in voorgaande jaren worden de signeersessies georganiseerd in nauwe samenwerking met platenspeciaalzaak Boudisque.

www.livexs.nl

10e jaargang Lowlands ochtendkrant Daily Paradise online bij LiveXS Popmagazine