Dinsdag 24 april jl. is het langverwachte nieuwe album van de Volendamse zangeres Tamara Tol gepresenteerd in Hotel Restaurant Van den Hogen aan de Volendamse dijk uiteraard in Volendam.
In een gezellige sfeer ontving Tamara Tol van de bekende presentator Willie Oosterhuis (Megapiratenfeesten en de Regiotap, Rtv Oost) het eerste exemplaar van haar nieuwe dubbelalbum 'Zeg 't met bloemen'. Tamara overhandigde daarna een exemplaar aan haar ouders en schoonouders.
Jan Tuijp (bassist/tekstschrijver van BZN) hield een mooie speech over Tamara, haar nieuwe dubbelalbum en nieuwste single "Zeg t met bloemen".
Ook Hans de Boer (promotie) en Piet Souer (producer) ontvingen uit handen van Tamara een exemplaar.
Onder leiding van  producer Piet Souer is de afgelopen periode hard gewerkt aan het Nederlands en Duitstalige album in de Fendal soundstudio’s. Van het album zijn inmiddels drie singles verschenen. 'Liefde van vroeger', 'Jouw dag' en de huidige single 'Zeg 't met Bloemen'. Op het album staat ook een duet met de in Belgie populaire zanger Jo Vally.
Het merendeel van de Duitstalige teksten is geschreven door Robert Jung.
Jung is ook de tekstschrijver van diverse grote Duitstalige hits bij onze oosterburen o.a. Nicole "Ein bisschen frieden" en Jan Smit.
Uiteraard heeft Tamara de presentatie in stijl afgesloten, zij zong voor de aanwezige nog 3 nummers van haar album.
De sfeer zat er meteen goed in. Dat Tamara geliefd is bleek uit de grote opkomst van familie, vrienden en vakgenoten. O.a. alle leden van BZN, de 3JS, Jan Akkerman en Piet Veerman waren naar Van den Hogen gekomen om Tamara te feliciteren.

Zeg 't met bloemen / Ganz Toll (2007)
2CD Cat.nr. TAL 99.3
CDsingle: "Zeg 't met Bloemen" / "Heute" (2007)
Cat.nr. TAL 99.4
(talent beach)

Hollandse Nieuwe: Tamara Tol "Zeg t met bloemen"