Milk, Charity en Rock&Roll komen samen in Enschede! Bezoek de speciaal voor 3FM Serious Request gebouwde Campina Milkbar op de Oude Markt. In deze unieke bar verzorgt de band Milkbar een aantal surprise optredens tijdens een goed glas melk!

Milkbar met Barend en Wijnand in de Melkbus
3FM DJ’s Barend en Wijnand trekken met een ontbijtbrigade tijdens 3FM Serious Request door het land om mensen te verrassen met een ontbijtje.
De jongens touren door heel Nederland met een heuse Campina ‘melkbus’. Ze maken iemand live op de radio wakker en verrassen hem of haar met een ontbijt. Bovendien zal elke ochtend een zanger of zangeres dit ontbijt muzikaal begeleiden. Onder andere de mannen van de band Milkbar reizen tijdens 3FM Serious Request met Barend en Wijnand mee in deze melkbus om mensen wakker te zingen. Via www.3fm.nl/ontbijt kan je iemand die het verdient, opgeven.

Milkbar op de Oude Markt in Enschede
Verder is het mogelijk om de speciaal voor 3FM Serious Request gebouwde Campina Milkbar te bezoeken op de Oude Markt in Enschede. Hier kunnen bezoekers een vers getapt glaasje Campina melk (€ 1,-), een speciale Campina Xmass (€ 1,50) melkverrassing of een glaasje warme Chocomel (€ 2,-) bestellen. Alle opbrengsten van de Campina Milkbar gaan naar 3FM Serious Request. Bovendien zal op dit plein de band Milkbar een aantal surprise optredens verzorgen! Dus kom snel naar de Oude Markt!

Milkbar bracht eerder dit najaar bij [PIAS] hun debuutalbum Monday Club uit. 3FM was daarvoor al enthousiast, toen ze de band hun Serious Talent-stempel gaven en de singles “Accident” en “Julia” veelvuldig draaiden.

Milkbar staat op 12 januari op Noorderslag in Groningen, ook daar i.s.m. 3FM, op hun Serious Talent Stage.

LIVE:
12-jan-2013 Noorderslag – Groningen (3FM Serious Talent Stage, 22.45u – 23.30u)

http://www.milkbarmusic.com/

https://twitter.com/milkbarmusic

 

Unieke samenwerking Milkbar en Campina voor 3FM Serious Request