Met de single ‘Moet je horen’ laat Mick Harren weer van zich horen met zijn eigen sound. De single die 14 maart jl. verscheen is de opvolger van de single ‘Beter moeten weten’. Volgens kenners heeft Mick zijn eigen geluid in de muziekindustrie weten te veroveren.

Mick over zijn single ‘Moet je horen’; “Het was uiteindelijk heel erg simpel, want de conclusie is, dat ik eigenlijk met deze single weer heel dicht bij mezelf ben gebleven en mijn levenservaringen weer in een lied heb weten te verwerken. Ik heb het geheel zelf geschreven en is het een echt Mick liedje geworden.” Dit werd gevoel werd helemaal ondersteund toen Mick een gedeelte van het liedje bij Life4You ten gehore mocht brengen. Louter positieve reacties steunden hem de track definitief op te nemen.

De single mag eigenzinnig, vernieuwend, eerlijk, stoer, romantisch met een scherp randje genoemd worden. Voor de opnames van de single verzamelde Mick wederom een aantal indrukwekkende mensen om zich heen: Jean-Marc Kessely (bekend van o.a. Trijntje Oosterhuis), Sven Figee (Sven Hammond Soul band en rechterhand Angela Groothuizen bij The Voice of Holland), Luc Schinkel en Sven Budding (Mediabrothers) en zijn multi-muzikale broer Pim Harren speelden allen een grote rol in de totstandkoming van de single.

De voorgaande single ‘Beter moeten weten’ bracht Mick veel media aandacht; zo was hij te gast bij diverse Tv-programma’s en vele radiozenders, die zijn single wekenlang steunden. Zijn single kwam tot een 48e plaats in de Single Top 100, terwijl zijn videoclip bijna 50.000 keer werd bekeken op youtube.

Volg Mick Harren via www.mickharren.nl, http://www.facebook.com/mickharren of www.twitter.com/mickharren

downloadlink single

De videoclip bij de single is te vinden op youtube via: http://youtu.be/Dndl3bd3aEo

NL: Nieuwe single Mick Harren: Moet je horen