Nog voordat de serie 'Help! Ik moet optreden' bij de TROS van start gaat, is het nummer waar het programma mee opent al uitgebracht. Doorgaans wordt eerst gestart met een TV serie en vanuit daar ontstaat vraag. Deze keer ging het andersom. Djumbo vertelt, 'Het nummer is al ontdekt door optredens in het land en ook ons televisieoptreden van afgelopen week. Daar kwamen zoveel enthousiaste reacties op van fans die het liedje graag al wilden bestellen, dat we
besloten hebben het nummer al eerder uit te brengen' aldus drie trotse Djumbo-meiden.

Vorige week werd bekendgemaakt dat de TROS en Djumbo de samenwerking hebben verlengd. Het resultaat is een gloednieuwe serie met de titel 'Help! Ik moet optreden'. Elke dag tussen Kerst en Oud & Nieuw vanaf 26 december om 11.00 uur te zien bij Zapp/TROS.

Afgelopen voorjaar werd tevens bekendgemaakt dat de nieuwe singles van Djumbo een speciale link met zich zouden meebrengen. De vorige single 'S.O.S' werd uitgebracht als USB-stick in de vorm van een armbandje. 'Party On' is het openingsnummer van de aanstaande TV-serie. Speciaal hierbij is dat er vanaf januari een unieke digitale 'Goodie Bag' aan zal worden toegevoegd. Djumbo, 'Iedereen die nu bestelt, kan vanaf januari met z'n aankoopbewijs een gratis Digitale 'Djumbo Goody Bag' downloaden. Daar zitten allerlei leuke dingen in die verder niemand heeft!', zo vertellen de dames.

Downloadlink 'Party On' .

http://www.djumbo.com/

https://twitter.com/#!/DjumboMusic

 

Djumbo single eerder uitgebracht