BMG Rights Management tekent exclusieve deal met producer- en songwriterteam Tienus & Skiggy 

Tienus Konijnenburg en Skiggy Rapz (Pelican Productions) hebben beiden hun voetsporen al verdiend in de muziekindustrie. In hun Pelican Studio's in Nederhorst den Berg werkten ze al met een aantal Nederlandse en buitenlandse artiesten aan songs. Meest recent zijn dat o.a. Lara, Jenny Lane en Krystl. Deze laatste dame heeft bij Universal een muziekdeal getekend. Haar eerste single 'Golden Days' schreef ze met Tienus & Skiggy en deze song zat recent onder de Martini Spumante commercial. Eerder dit jaar werd al een song van hen gebruikt in een Samsung reclame.
Tienus had in 2007 veel succes met zijn band Leaf. Ze behaalden de top 5 met hun eerste single 'Wonder Woman'. Hierna kwamen nog twee singles uit, maar begin 2008 besloot de band uit elkaar te gaan. Nu focust Tienus zich vooral op zijn songwriting en productiewerk. Ook startte hij onlangs een nieuwe band, the Coloured Ones. Het debuutalbum van deze band zal in 2011 verschijnen.
Skiggy, actief als rapper en producer won in 2003 de Grote Prijs van Nederland. Na een albumrelease in 2004 getiteld 'Boat Drinks' kwam in 2009 zijn E.P. 'Bang To The Boogie' uit. Een van zijn songs werd gebruikt in de Engelse serie 'Football Wives'. Daarnaast produceerde hij drie albums voor Diggy Dex. Ook bij Diggy's grootste succes 'Slaap Lekker' met Eva de Roovere was Skiggy als producer betrokken. In 2011 is ook van Skiggy een nieuw album te verwachten.
Frank Bruens, Managing Director van BMG Rights Management Benelux: “Ik ben verheugd om met zulke grote talenten als Tienus en Skiggy te kunnen samenwerken en ben ervan overtuigd dat we door onze krachten te bundelen tot grote gezamenlijke hit-successen zullen komen. Wij hebben er zin in!” Na het ondertekenen van de contracten hadden Tienus & Skiggy het volgende te melden: “We kijken uit naar een succesvolle samenwerking vol muziek, eigenwijsheid en champagne op het BMG kantoor.

http://www.bmg.com/news/

Tienus & Skiggy tekenen exclusief bij BMG!