"‘n Rondje van mij" is de titel van het nieuwe album van Peter Beense. Peter Beense zit inmiddels al 25 jaar in het vak en behoort tot één van de meest succesvolle volkszangers van ons land. Op dit fantastische album, dat is geproduceerd door het producers-duo Emile Hartkamp en Norus Padidar, horen we Peter Beense zoals we hem nog niet eerder hoorden.

Het album ‘n Rondje van mij bevat een aantal geweldige feestnummers, met een hoog meezinggehalte, maar daarnaast ook prachtige ballads en zelfs een duet met dochter Melanie en een ware ode aan de stad Amsterdam. Deze laatste zal centraal staan tijdens een nieuwe TV-serie die vanaf maart 2011 zal worden uitgezonden op Nederland 3.

Woensdag 8 december zal Peter een spraakmakend jubileumconcert geven in Koninklijk Theater Carré. Het concert is inmiddels uitverkocht en in 2011 zal er ook een DVD verschijnen van dit concert. Rondom de release van het en het Carré jubileumconcert zal er veel media aandacht zijn op zowel radio, tv als in de pers. Daarnaast zal er een campagne worden ingezet om het album
‘n Rondje van mij bij de doelgroep te presenteren.

Eerste promotionele single is ‘Geef mij jouw lach’

Peter Beense
- 'n Rondje van mij
Release: 3 december 2010  
bestelnr CD: 22 233952     
Label: CNR Entertainment  

TRACKLISTING:
01. Geef mij jouw lach
02. Laat ze maar lullen
03. Meer vraag ik niet
04. Amor, amor
05. Hé mooie meid
06. Jij gaf mij de kans om te leven
07. Jij kunt mij beter maar vergeten
08. Samen aan de zwier (duet met Melanie Beense)
09. ’n Echte vriend
10. Ik laat de boel maar lekker waaien
11. Ik kan blijven kijken
12. Geef nog ’n laatste rondje

25 Jaar Peter Beense