19 November is het album Ballades 2010 van Clouseau uitgebracht. Het mag duidelijk zijn dat Clouseau door de jaren heen memorabele, ontroerende en mooie ballades heeft gemaakt.
Uit hun omvangrijke oeuvre hebben Koen Wauters en Kris Wauters de beste, mooiste of meest speciale songs geselecteerd en gebundeld op deze dubbelaar ‘Ballades 2010'. Op de dubbelaar staat 37 liedjes vol emotie en tederheid met het onuitgegeven ‘Gek op jou' als bonus. Dit liedje is de official soundtrack van de Vlaamse film “Zot van A.
Bekijk hier de videoclip

In België is inmiddels rond de groep een ware hype aan de gang over de 'Laatste ronde'. De vraag naar kaarten voor Clouseau - De Laatste Ronde, de elfde en laatste concertreeks van Koen en Kris Wauters in het Sportpaleis, blijft aanhouden. Daarom is er nog een optreden toegevoegd en wel op woensdag 29 december. De teller komt hiermee op 9 afscheidsconcerten.
Het worden fijne eindejaarsweken voor de fans van Clouseau. De gevoelens mogen dan wel wat gemengd zijn – een afscheid van Clouseau in het Sportpaleis na 10 succesvolle edities gaat hoe dan ook met enige triestheid gepaard – toch is er weer een fenomenale show om naar uit te kijken. Koen en Kris beloofden dat ‘De Laatste Ronde’ hun grootste ‘best of’-show en hun strafste productie ooit wordt en daar wil natuurlijk iedereen bij zijn. Het grote afscheidsfeest vangt een week voor Kerstmis aan en duurt tot vlak voor oudejaar. Met nog eens een extra datum in de kerstvakantie kan het einde van het jaar voor velen al niet meer stuk.

Net als enkele jaren geleden is er ook nu weer een grote hype rond Clouseau in het Sportpaleis, wat zich vertaalt in een stormloop naar kaarten. Momenteel zijn al meer dan 100.000 plaatsen gereserveerd, wat betekent dat er - ruim een maand voor het eerste concert - al meer bezoekers zijn dan vorig jaar. Gezien de sneltreinvaart van de verkoop, is snel wezen de boodschap voor wie nog kaarten op de kop wil tikken.

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE.
In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 17, zaterdag 18, dinsdag 21, woensdag 22, maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 (NIEUW!) december om 20.30 uur,
en zondag 19 december om 19.00 uur en zondag 26 december om 15.00 uur.

Clouseau 'Ballades 2010'
label: emi music
release: 19-11-2010

website: http://www.clouseau.be/
Clouseau: Ballades 2010 + serie concerten in Antwerpen