De Amerikaanse zanger Jason Derulo komt in september met zijn nieuwe album, getiteld Tattoos. Het is het derde studioalbum van de zanger. Tattoos verschijnt ruim een jaar nadat Jason zeer ongelukkig ten val kwam tijdens de repetities voor zijn Future History World Tour. Hij brak een van zijn nekwervels en heeft het afgelopen jaar intensief moeten revalideren. De eerste single van het nieuwe album is The Other Side

De in Miami, Florida geboren Jason breekt in 2009 wereldwijd door met zijn debuutsingle Whatcha Say . Naast zanger is deze rasartiest ook danser, acteur en songwriter.

Voordat Jason begin 2010 zijn gelijknamige debuutalbum Jason Derülo uitbrengt, schrijft en produceert hij liedjes voor o.a. Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston en Cassie. Vrij snel na het uitkomen van zijn debuutalbum tourt hij met niemand minder dan Lady Gaga en The Black Eyed Peas. In 2011 verschijnt zijn tweede album Future History.

Jason heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen singles verkocht van Whatcha Say, In My Head, Ridin´ Solo, Don´t Wanna Go Home, It Girl en zijn meest recente hitsingle The Other Side.

De tweede single van het nieuwe album is de sexy single Dirty Talk ft. 2 Chainz. De single is al te beluisteren via Soundcloud.

Voor meer informatie, zie:
Official website
YouTube
Twitter
Facebook

JASON DERULO

Albumtitel: Tattoos
Releasedatum: 20 september 2013

 

Jason Derulo met nieuw album in september