Studenten Media & Entertainment Management van Inholland Haarlem en Rotterdam hebben via hun eigen radiozender Inholland Radio een Social Media Kerst Top 105 samengesteld voor Serious Request 2014

Deze Top 105 is gebaseerd op YouTube-views, de meest gestreamde nummers van Spotify en andere social mediacomponenten.
Een greep uit de hitlijst:
1. Mariah Carey – All I Want for Christmas is You
2. Wham (w/ George Michael) – Last Christmas
3. Louis Armstrong – What a Wonderful World
4. Band Aid – Do They Know It’s Christmas
5. Coldplay – Christmas Lights
6. Pogues and Kirsty MacColl – Fairytale of New York
7. Dean Martin – Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
8. José Feliciano – Feliz Navidad
9. Chris Rea – Driving Home For Christmas
10. Andy Williams – It’s the Most Wonderful Time of the Year

Via deze actie helpen de studenten Media & Entertainment Management hun medestudenten van de opleiding Hoger toeristisch & Recreatief Onderwijs (HTRO). Zij nemen een week lang het Stayokay hostel in Haarlem over en organiseren tal van activiteiten waarbij de opbrengsten gaan naar de 3FM Serious Request 2014. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor seksueel misbruikte en vernederde vrouwen en meisjes in conflictgebieden. Vanuit humanitair oogpunt en ook voor de wederopbouw is het belangrijk dat hier aandacht voor is. Vrouwen spelen namelijk een hele grote rol in het verzorgen en onderhouden van hun gezin en het zorgen voor de gemeenschap. Met de actie ‘Hands Off Our Girls’ wordt geld ingezameld voor het Rode Kruis die deze vrouwen en meisjes helpen.
Om de studenten van HTRO te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor de actie, is Inholland Radio opgezet. Dit is een radiozender die een grote rol speelt in de promotie en informatievoorziening die nodig is bij het runnen van het Stayokay hostel. Serious Request is de laatste jaren een opvallend programma geworden tijdens de Kerstperiode in Nederland en daarom heeft Inholland Radio gekozen voor een Kerst Top 105.!

De hitlijst wordt op donderdag 11 december 2014 uitgezonden via Inholland Radio vanaf 8.00 ’s ochtends en is te beluisteren via www.inhollandradio.nl.

Kersthits Top 105 via Inholland Radio voor Serious Request