Downloads van Maizie Williams

Josephine Baker (Eddie Middle-Line Mix)

Label: De Water Music
Release Datum: 03/10/2011
Totale speelduur: 00:18:42
Formaat: MP3

Koop Single: € 2.43

Nieuwsberichten van Maizie Williams

27-09-2011 @ 21:57

De nieuwste single van Maizie Williams en de vorig jaar overleden Bobby Farrell is geproduceerd door de Nederlandse Eddie Middle-Line.
De Nederlander, die eerder al hoge ogen gooide met de songs Madrugada en Sunset Feel, schreef de song samen met Björn de Water en Maizie Williams.

De single is een initiatief van Maizie Williams, die jaren lang heeft opgetreden samen met het eveneens originele Boney M bandlid Bobby Farrell. "Toen Bobby vorig jaar ons veel te vroeg verliet, wilde ik iets terugdoe...

lees verder...

Muziek v.d. TV Reclame van Maizie Williams

05-Sep-11 21:42
Eddie Middle-Line, de songwriter die afgelopen december tekende bij De Water Music Publishing/ Chrysalis Songs Benelux (megamediamagazine.nl) is verantwoordelijk voor de song Madrugada, de song die is gebruikt voor de leader van het RTL 4 programma Laat Ze Maar Lachen.

De song is in augustus uitgebracht door Zouk Recordings (een sub label van Armada Music) en is op dit moment een ware internet hype. Het nummer is een mix van jaren 80 klanken met een sound die nu erg populair is in de clubs.

Eddie Middle-Line is tevens (naast Björn de Water en Maizie Williams) de songwriter van de nieuwe (en laatste) single van Boney M. De single, die als tribute is opgenomen voor de in december overleden Bobby Farrell, zal de laatste song zijn waar ook Bobby’s stem op te horen zal zijn. Tevens is er via archiefbeelden een video gemaakt waar zowel Bobby Farrel als Maizie Williams act de presence zullen geven. De release van deze single is 3 oktober.

Wil je meer songs luisteren van Eddie Middle-Line? Surf dan even naar zijn site op www.eddiemiddleline.com