MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

Nieuw album van Chicane is getiteld 'Giants'

17-08-2010 18:12   587x bekeken

Sommige namen lijken er altijd al te zijn geweest, lang voordat je verliefd werd op die vierkwartsmaat van de dance. Chicane is zo’n naam. Al bijna 15 jaar is hij onderdeel van de dance scene en had hij groot succes met onder andere ‘Offshore’, ‘Saltwater’, ‘Don’t Give Up’,  ‘Stoned In Love’ en het recentere ‘Poppiholla’ en ‘Hiding All The Stars’. Na drie artiestenalbum kwam in 2009 Chicane’s ‘Best of’ album, een voorbode voor zijn nieuwe album: ‘Giants’.

In zijn carrière heeft Chicane grote hoogtes bereikt. Hij heeft samenwerkingen met artiesten als Bryan Adams, Tom Jones, Maire Brennan van Clannad en Keane op zijn naam staan en trekt met zijn muziek een breed publiek. ‘Giants’ geeft die diversiteit perfect weer, van ambient opening track ‘Barefoot’ tot de housy radiohit ‘Come Back’, warme progressive ‘Middledistancerunner’ in samenwerking met Owl City-leadzanger Adam Young en klassiek intermezzo ‘Titles’. Chicane heeft alle grenzen overschreden en laat zien dat die 15 jaar ervaring hem alleen maar creatiever hebben gemaakt.

Op ‘Giants’ keert Chicane terug met een nieuwe dosis energie voor het publiek, intieme luistersessies en tijdloze, gigantische hoogtepunten.     

http://www.chicanemusic.com/

http://www.myspace.com/chicanemusic

tracklisting
01. Barefoot
02. Middledistancerunner
03. Come Back
04. What am I doing here? Prt 1
05. Giants
06. Poppiholla (5am)
07. So far out to sea
08. Where do I start?
09. From where I stand
10. Hiding all the Stars
11. What am I doing here? Prt 2
12. Titles

www.armadamusic.com

Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "Nieuw album van Chicane is getiteld \'Giants\'"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic