MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

Will Tura box uitgebracht

11-12-2008 16:21   920x bekeken
Arthur Blanckaert wordt op 2 augustus 1940 in Veurne geboren. Gebeten als hij is door de muziekmicrobe, leert hij op zeer jonge leeftijd accordeon, drums en piano spelen. “Tuurke Blanckaert, de jodelende cowboy" treedt reeds als 9-jarige op en meet zich op zijn 18de verjaardag de artiestennaam “Will Tura” aan. In 1963 verscheen zijn eerste album "Will Tura", met daarop o.a. "Je liegt (als je zegt ik hou van jou)", sindsdien is de jonge artiest, met het sex-appeal van Elvis en begiftigd met een benijdenswaardig songschrijverstalent, uitgegroeid tot de “Koning van het Vlaamse lied”. Meer dan een halve eeuw carrière is nu verzameld in een unieke 5CD Box: Will Tura – 100 HITS!!
Van Vlaamse evergreens en vrolijke Nederlandstalige pop, tot rock & roll en zelfs country. Van “Eenzaam zonder jouw”, “Arme Joe”, en “Vlaanderen mijn land” tot “Mooi, ’t leven is mooi”, “Noorderwind”, “Kom doe de line dance” en “Hemelsblauw”.
Will Tura – 100 HITS, een indrukwekkende hommage aan een levende legende. 

www.willtura.be
Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "Will Tura box uitgebracht"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic