MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

The Hangouts: The Stones in het Fries

24-04-2012 22:22   310x bekeken

Na Leonard Cohen, the Beatles en Bob Dylan moest het er van komen. De grootste rock ’n roll band allertijden bestaat 50 jaar. Reden voor de Friese band The Hangouts om zich te buigen over de nummers van the Rolling Stones.

Dat juist de Leeuwarder Hangouts dit oppakken zal niemand verbazen. De band maakte eerder al albums met geheel eigen werk die goed werden ontvangen. Maar in nagenoeg iedere recensie werd geschreven dat het geluid van the Hangouts erg doet denken aan dat van the Stones.
Daar komt nog bij dat frontman Einte Bijlsma – zonder dat ie daar ook maar enige moeite voor doet - de looks heeft van Mick Jagger. Kortom als er een Friese band is die the Stones op z’n Fries zouden kunnen en moeten doen dan zijn dat wel The Hangouts.

Schrijver/muzikant Hein Jaap Hilarides gaat de vertalingen maken maken van klassiekers als: Wild Horses, As tears Go By, Streetfightin’ Man en Dead Flowers. The Hangouts gaan in juni beginnen met de opnamens van het album, die in het najaar uit zal komen.

http://www.hangouts.nl/

 

 

Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "The Hangouts: The Stones in het Fries"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic