MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

Feist terug met nieuw album: Metals

30-07-2011 22:36   644x bekeken

De Canadese zangeres Feist brengt op 30 september 2011 haar derde studio-album 'Metals' uit. 'Metals' is de opvolger van haar vier jaar geleden uitgekomen album 'The Reminder' (genomineerd voor een Grammy). Het album werd opgenomen in Big Sur, California en geco-produceerd door haar vaste team van muzikale bondgenoten Chilly Gonzales en Mocky samen met 'nieuwkomer' Valgeir Sigurðsson (Bjork, Bonnie "Prince" Billy).

Feist kreeg grote bekendheid door de nummers 'Mushaboom' (uit de tv-reclame van LaCoste en van het album 'Let it die' uit 2004) en 1 2 3 4 van het album 'The Reminder' (2007)

Net als The Reminder is ook 'Metals' gevuld met indrukwekkend intieme, soms montere, maar vooral rijpe en onvergetelijke popmelodieën. Het album wordt voorafgegaan door 12 unieke webisodes, die alle verwijzen naar een ander element van het album. Ze kunnen worden bekeken op de website van Feist.

'Metals' wordt uitgebracht op Polydor/Interscope/Universal/Arts & Crafts.

http://www.listentofeist.com/

Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "Feist terug met nieuw album: Metals"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic