MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

The Baseballs live in Utrecht

17-06-2011 20:36   520x bekeken
Als onderdeel van een uitgebreide Europese tournee spelen The Baseballs op 6 oktober in Muziek Centrum Vredenburg in Utrecht.

Na het wereldwijde succes met het album Strike en de uitverkochte clubtour in november vorig jaar, hebben The Baseballs inmiddels een nieuw album uit, getiteld Strings ‘n’ Stripes. De drie rock-‘n-roll helden blijven met dit album dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60, wat de fans al tijdens festival optredens konden beleven tijdens Bevrijdingspop Haarlem en Dauwpop. Op donderdag 6 oktober spelen de rockers de nieuwe en oude songs in MC Vredenburg in Utrecht.

In 2010 veroverde de uit Duitsland afkomstige band The Baseballs de wereld met hun aanstekelijke jaren ’50 geluid. Met eigen versies van nummers als Umbrella (Rihanna), Hot N Cold (Katy Perry) en Chasin’ Cars (Snow Patrol) scoorden ze hit na hit. Voor het debuutalbum Strike ontving de band in Nederland een platina award en het album eindigde zelfs als best verkochte internationale album van 2010.

De voorverkoop begint zaterdag 18 juni om 10:00 uur.
Kaarten zijn te verkrijgen via www.ticketservice.nl en www.vredenburg.nl. Of aan de kassa van het Utrechts Uitburo (Domplein 9-11 te Utrecht).

Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "The Baseballs live in Utrecht"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic