MEGA Media
Nieuws en informatie uit media-, muziek-, radio- en tv-wereld
Alles weten over Muziekmanagement?

80 dagen Vonder&Bloom op Amsterdam Airport Schiphol ten einde

08-06-2011 17:45   607x bekeken
Dinsdag 31 mei was de laatste dag van de wereldtournee van Vonder&Bloom op Amsterdam Airport Schiphol. Het singer/songwriter duo heeft 3 maanden lang op Schiphol hun muziek aan duizenden passagiers ten gehore gebracht. SchipholTV volgde Vonder&Bloom tijdens hun laatste dag.

Amsterdam Airport Schiphol was de spectaculaire locatie waar Vonder & Bloom gedurende 80 dagen te zien en te horen waren. Na het succes van de International World Tour (december 2010) waarbij het duo zeven dagen en nachten woonden op Schiphol Airport hadden ze de smaak te pakken en gingen ze de uitdaging aan om hun debuut album "Simple Peace Of Mind" in 80 dagen de wereld rond te laten gaan. Geinspireerd door de roman van Jules Verne lieten ze zich niet afschrikken door de schijnbare onmogelijkheid van de uitdaging.

Na deze spannende ervaringen op de luchthaven is het nummer 'Do Much Better ' van Vonder&Bloom gebruikt voor de nieuwe 'Naturel is wel zo lekker' campagne / reclame van Rivella met Chantal Janzen in de hoofdrol.

Nog voor de kerst zal er een nieuw album van de dames verschijnen.

Reacties

Nog geen reacties op dit artikel

Reageer op artikel: "80 dagen Vonder&Bloom op Amsterdam Airport Schiphol ten einde"
Naam:
E-mail adres:
Onderwerp (optioneel):
reactie:
Let op: Verwijzingen naar auteursrechtelijk beschermde downloads zijn niet toegestaan. Deze zullen zonder opgaaf van reden worden verwijderd.
 Downloads by:
TargetMusic