Babette van Veen lanceert nieuw album, website en widget!

06-10-2009 @ 11:33

Het nieuwe album van Babette van Veen, "Vertrouwelijk” is uitgekomen.
Vertrouwelijk” is een Nederlandstalig swingjazzalbum met zeer herkenbare teksten. Babette vertelt: "Toen ik nog op mijn kinderfiets rondcroste, was ik al gek op bigbandmuziek. De swingende saxofoons, de spetterende trompetten, de stuwende bas en de opzwepende drums: als ik bigbandjazz uit de radio hoor schallen, dan krijg ik bij de eerste tonen al een lach op mijn gezicht. Het is al jaren mijn droom om andere mensen blij te maken met deze muziek waar ik zelf altijd zo vrolijk van word. De afgelopen maanden heb ik met heel mijn hart aan die droom gewerkt, met als resultaat het album “Vertrouwelijk!"
 
De eerste reacties van de media zijn zeer lovend, de eerste single "Vrouwen aan de macht" wordt inmiddels veelvuldig gedraaid op onder andere Radio 2. Babette trad al zeer succesvol op op de Uitmarkt (met big band én danseressen) en is de komende tijd onder andere ook te zien tijdens de boekpresentatie van de nieuwe bestseller van Heleen van Royen, “De Mannentester”.
 
De rode lijn van haar nieuwe album “Vertrouwelijk” is verhalen uit het alledaagse leven. Zoals Babette het zelf verwoord: ‘herkenbare liedjes over het hier en nu, die troost kunnen geven, die kunnen ontroeren, die angsten kunnen bezweren, maar die je bovenal een zonnig humeur bezorgen´.
 
En samen met het nieuwe album is een nieuwe website en bijbehorende widget gelanceerd! Beiden zijn stoer, eigentijds en vrouwelijk, net als Babette.

Op haar nieuwe site vind je alles waar Babette zich mee bezig houdt, wat ze leuk en interessant vindt en wat er speelt in haar leven. Uiteraard is ook alle informatie over haar nieuwe album “Vertrouwelijk” te vinden, waaronder de songteksten en de achterliggende gedachtes van de liedjes.
 
Babette’s gloednieuwe widget, kan je (bijvoorbeeld) in je profielpagina van je Hyves of in je iGoogle plakken. Dit moderne speeltje wordt de must-have voor de digitale vrouw. Je kunt er onder andere het gehele album mee beluisteren, zijn er mooie prijzen te winnen en geeft Babette elke week een leuke tip. Bovendien ben je met de widget altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom Babette.

http://babettevanveen.hyves.nl/

http://babettevanveen.nl/