Jimmy Carr in oktober ook naar rotterdam

07-07-2016 @ 13:54

De Engelse comedian Jimmy Carr voegt na shows in 013, Oosterpoort, Carré, TivoliVredenburg, Muziekcentrum Eindhoven en DeLaMar Theater, nóg een show toe aan zijn zegetocht in Nederland. Op 9 oktober komt Jimmy Carr zijn voorstelling Funny Business in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam spelen.

Twee jaar geleden speelde Jimmy Carr al in het RAI theater in Amsterdam. Die voorstelling verkocht razendsnel uit, waardoor Jimmy besloot een extra late night show te geven. Het waren twee fantastische voorstellingen vol oneliners, korte grappen en rake publieksparticipaties. Gestoken in een keurig maatpak vertelt deze gentleman in hoog tempo de ene scherpe, soms lekker grove grap na de andere. Zijn nieuwe show Funny Business bestaat ook uit die kenmerkende mix van onweerstaanbaar grappige en edgy oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek.
Jimmy Carr is een van de bekendste en hardst werkende comedians in Groot Brittannië. Hij treedt het hele jaar op. Ook op TV is hij een graag geziene gast op zenders als BBC en Channel4. Programma’s als QI, 8 Out Of 10 Cats, Have I Got News For You en de Graham Norton Show kunnen niet meer zonder zijn snelle grappen.
Aan het eind van dit jaar heeft Jimmy Carr de show Funny Business maar liefst 245 keer gespeeld. Tijd om deze fantastische show ook in andere landen te gaan spelen. 2016 staat voor Jimmy Carr dan ook in het teken van een uitgebreide wereldtour met onder meer deze zeven optredens in Nederland.

Jimmy Carr neemt hecklers in de maling

Jimmy Carr - Funny Business

zondag 9 oktober 2016 | Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur, Entree: vanaf € 30