Bökkers organiseert voor derde maal Koele Koele

22-05-2016 @ 14:01

Derde editie nazomerfeest vindt plaats op 17 september in zandkuil in Luttenberg

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal KOELE KOELE plaats. Het is een initiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. In 2015 verkocht het festival op voorhand uit met 3.000 bezoekers.

De insteek van KOELE KOELE is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden.
Het idee is heel simpel. Wil je nog een mooiere avond beleven? Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen” aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele” aldus bassist Arjan Pronk.
De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan” aldus frontman van BökkersHendrik Jan Bökkers.

Kaartjes kosten € 20 (excl. servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website: www.koelekoele.nl. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.

KOELE KOELE met o.a. Bökkers
Zaterdag 17 september
Zandkuil a/d Butzelaarstraat in Luttenberg
Start voorverkoop: donderdag 19 mei via www.koelekoele.nl
Ticketprijs: €20 excl. servicekosten
www.koelekoele.nl