Nederlandse soulzangeres Shary-An laat weer van zich horen

13-05-2016 @ 20:12

De Nederlandse soulzangeres Shary-An is terug met nieuw materiaal. Na een muzikale rustpauze waarin ze zich toelegde op andere projecten, is de zangeres weer klaar om de hitlijsten te bestormen met haar nieuwe single ‘Summer of my life’. De single is vanaf 15 mei uit.
Shary-An: ‘Het is de eerste single sinds lange tijd en ik vind het daarom ook extra spannend om deze single te releasen. Dit voelt echt heel persoonlijk en heel erg van mij omdat behalve natuurlijk mijn geweldige producers Bart Janssen en Sjoerd de Vries verder geen andere partijen betrokken zijn geweest bij deze productie. Het is heel kwetsbaar om dit nu met Nederland te delen en te laten zien: Shary-An is back!’
Sinds begin dit jaar liet Shary-An alweer wekelijks van zich horen in het Tv-programma ‘Carlo’s TV Café’ op RTL4. Deze optredens gaven haar weer volop inspiratie om weer zelf muziek te produceren. De nieuwe single ‘Summer of my life’ maakt dan ook deel uit van een nog te releasen EP ‘Project Me’.
Na haar doorbraak in het populaire programma ‘The voice of Holland’ bewees Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg was. Inmiddels heeft de 23-jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles ‘Sixfeet under’, ‘Mr. Know It All’ en ‘Read My Book’. Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer ‘Never Played The Bass’. In 2014 bracht Shary-An haar laatste EP onder de titel de ‘Good Girl’ uit.

Shary-An is tijdens deze muzikale rustperiode weer terug naar haar roots gegaan. In deze periode heeft zij in goed overleg besloten om te breken met haar label en management.
Haar nieuwe project heeft dan ook de toepasselijke naam ‘Project Me’ gekregen. De energieke Shary-An is klaar om te knallen in 2016 en de single ‘Summer of my life’ is nog slechts een startschot.
De nieuwe single is geschreven door Jochem Fluitsma en Rachel Louise en geproduceerd door Bart Janssen en Sjoerd de Vries.

facebook.com/sharyan.nivillac