Britse comedian Bill Bailey keert terug naar Amsterdam met zijn show Limboland

18-02-2016 @ 20:17

Op 23 september zal de Britse comedian Bill Bailey zijn nieuwste voorstelling Limboland komen spelen in het RAI theater in Amsterdam. Met een mengeling van scherpe humor, komische verhalen en muzikale virtuositeit is Bailey een van de origineelste en bekendste comedians uit de UK. 

Bill Bailey is een wereldwijd fenomeen. Al sinds 1984 maakt hij furore met zijn unieke mix van muziek en comedy. Van klassieke theaters tot rockfestivals: Bill Bailey voelt zich overal thuis.

Door zijn gevatte grappen is Bailey regelmatig te zien in allerlei TV-programma’s. Zo speelde hij met Dylan Moran in de BAFTA-winnende comedyserie Black Books. Ook nodigen de panelshows op de Engelse TV hem graag uit om aan te schuiven. Zo was hij van 2002 tot 2008 teamcaptain in de populaire show Never Mind The Buzzcocks, en was hij herhaaldelijk te gast in QI, Have I Got News For You en andere hilarische shows.

In 2014 heeft Bill Bailey met zijn vorige voorstelling Qualmpeddler twee keer De Meervaart in Amsterdam uitverkocht. Het was een geweldig succes. Dit jaar keert hij terug naar onze hoofdstad om zijn meest recente show Limboland te spelen.
Limboland is een voorstellin g over het verschil tussen het leven zoals we het ons voorstellen, en hoe in werkelijkheid is. Op zijn geheel eigen slimme, snelle en grappige wijze vertelt hij verhalen over onder meer verre reizen en desastreuze familieuitjes. Uiteraard zal ook deze show niet compleet zijn zonder muziek, dus reken op Bills eigen versie van de protestsong, een hartverscheurende countryballade gespeeld op een Bijbel en een heel speciale uitvoering van Happy Birthday.

http://www.billbailey.co.uk/

https://twitter.com/billbailey