Bruce Springsteen & The E Street Band 14 juni op Malieveld Den Haag

11-02-2016 @ 10:25

Bruce Springsteen & The E Street Band komen met The River Tour naar Nederland. Op dinsdag 14 juni geven ze een openlucht concert op het Malieveld in Den Haag. Het Malieveld is een centraal gelegen locatie in het centrum van Den Haag. Het is de eerste keer dat Bruce Springsteen een concert op deze unieke locatie van Staatsbosbeheer geeft. 

De aankondiging van The River Tour volgde op de release van de CD-box The Ties That Bind: The River Collection' bestaande uit het originele dubbelalbum uit 1980, een aantal nooit eerder verschenen songs, een documentaire over het tot stand komen van het album en twee concertregistraties uit diezelfde periode.

'This was the record where I was trying to find out where I fit in,” aldus Bruce Springsteen over het legendarische album The River tijdens het openingsconcert in Pittsburgh 16 januari. “I wanted to make a record that was big enough that it felt like life — or like an E Street Band show.”

Bruce Springsteen heeft meer dan 20 albums en tientallen hits op zijn naam staan zoals Born in the USA, The River, Streets of Philadelphia, I am on Fire en Dancing in the Dark. Daarnaast staat hij bekend om zijn ijzersterke live optredens. Zijn meest recente concert in Nederland was in 2013 in een uitverkochte Gofferpark. 

Bruce Springsteen & The E Street Band - The River Tour

Dinsdag 14 juni | Malieveld - Den Haag | Aanvang: 18.00 uur | Entree : € 79 (excl. servicekosten)

http://brucespringsteen.net/

http://www.siriusxm.com/estreetradio

https://www.facebook.com/brucespringsteen

downloadlink the original album 'The River'