Armin van Buuren te gast bij 'Good Morning America' vanwege lancering album 'Embrace'

02-11-2015 @ 10:54

Armin van Buuren was 30 oktober te gast bij de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America. De Nederlandse dj lanceerde 28 oktober zijn nieuwe album ‘Embrace’ via Spotify. Armin is aanwezig bij de ‘Halloween special’ van de populaire ochtendshow in de VS, waar wereldwijd maar liefst 185 miljoen mensen naar kijken. 28 oktober was Armin van Buuren ook te gast in een speciale uitzending van RTL Late Night over zijn carrière. ‘Embrace’ is verkrijgbaar op alle muziekportalen en streamingservices.

Op ‘Embrace’ staan een groot aantal samenwerkingen met artiesten die gezamenlijk een groot deel van het muzikale spectrum vertegenwoordigen. Op het album staan onder meer de hitsingle ‘Another You’ ft. Mr. Probz, de onlangs uitgebrachte single ‘Strong Ones’ ft. Cimo Fränkel, en ‘Off The Hook’, gemaakt in samenwerking met Hardwell.

Van Buuren’s streven om verschillende invloeden te omarmen en met zijn sound te mengen staat ten grondslag aan ‘Embrace’. Daardoor bevat het album een creatieve diversiteit die de kenners van Armin’s muziek al vaker aan de vijfvoudig winnaar van de DJ Mag-verkiezing hebben toegeschreven.  Van titelsong ‘Embrace’ met de beroemde Nederlandse Jazztrompettist Eric Vloeimans tot samenwerkingen met rockband Kensington (‘Heading Up High’), Gavin DeGraw (‘Looking For Your Name’) en de legendarische fotograaf Anton Corbijn voor de visuele vertolking van het album; ‘Embrace’ is één van Van Buuren’s meest vooruitstrevende en verdienstelijke studioalbums tot nu toe.

In de uitzending van RTL Late Night voorafgaand aan de release van ‘Embrace’ maakte Van Buuren bekend dat het album aan de basis staat van een gloednieuwe ‘Armin Only’ wereldtournee. Zijn laatste drie albums (Imagine, Mirage en Intense) waren destijds ook al reden voor een globale ‘Armin Only’ tour. ‘Armin Only Embrace’ zal in het voorjaar van 2016 van start gaan.

Bekijk via deze link de officiële music video van ‘Strong Ones’ feat. Cimo Fränkel

Tracklist ´Embrace´
01 Embrace (feat. Eric Vloeimans)
02 Another You (feat. Mr. Probz)
03 Strong Ones (feat. Cimo Fränkel)
04 Make It Right (feat. Angel Taylor)
05 Face Of Summer (feat. Sarah Decourcy)
06 Heading Up High (feat. Kensington)
07 Gotta Be Love (feat. Lyrica Anderson)
08 Hands To Heaven (feat. Rock Mafia)
09 Caught In The Slipstream (feat. BullySongs)
10 Embargo (with Cosmic Gate)
11 Freefall (feat. BullySongs)
12 Indestructible (feat. DBX)
13 Old Skool
14 Off The Hook (with Hardwell)
15 Looking For Your Name (feat. Gavin DeGraw)

www.arminvanbuuren.com

facebook.com/arminvanbuuren