René Karst begint eigen theater!

24-04-2015 @ 16:17

Veel zangers en zangeressen uit Nederland hebben vaak naast hun zangcarrière een tweede bedrijf. Van cafe tot sloopbedrijf en van restaurant tot supermarkt... Wie de laatste maanden door de Tamboerpassage in Hoogeveen liep werd bijna zeker verrast door een Teddyberenwinkel die daar vanaf 1 oktober 2014 al zit. Deze winkel is van volkszanger René Karst en geïnteresseerden uit heel Nederland zoeken hem op in deze, zelfs voor Nederland, unieke winkel.

Inmiddels is “BERENLAND” verhuisd naar een groter pand en wordt er druk gebouwd aan een heus “Berentheater”! Vanaf 1 juni gaat René Karst hier kindervoorstellingen doen en is Hoogeveen / Drenthe / Nederland een attractie en theater rijker!

Voorstellingen (voor alle kinderen tot 100 jaar) van 2 x 25 minuten met een pauze waarbij men een glas “berenranja met berenchips” krijgt zullen vanaf 1 juni in de passage plaatsvinden.

Karst bedacht voor zijn berenprogramma een beer met de naam Ploeff die allerlei avonturen beleeft samen met zijn vriendje Hoogy de Bij. Die verhalen zullen de rode draad door het programma zijn afgewisseld met liedjes die hij deels live zal begeleiden op gitaar. Men begint met 1 voorstelling in de week en hoopt dit de komende jaren uit te kunnen breiden.

Via de website www.berenland.nl kan men kaarten bestellen of aan de kassa van het Berentheater. Van de liedjes en de verhalen zullen de komende tijd een CD en boek worden uitgegeven.

https://www.facebook.com/berenland

www.berenland.nl

Tamboerpassage - Hoogeveen