Scrum vindt in Léon Moorman nieuwe zanger

26-02-2015 @ 11:43

De Nederlandse folkband Scrum heeft een nieuwe zanger gevonden in de persoon van Léon Moorman. Léon is opgegroeid in Barger-Compascuüm. Tot zijn 18e jaar zong hij vooral op zijn slaapkamer en stak veel energie in zijn favoriete sport, voetbal. Na een eerste zangles ging het roer om. Een X-Factor avontuur in 2010, dat strandde in de tweede liveshow, hierna werd Léon aangenomen op het conservatorium in Zwolle. Daar richt hij zich, met een brede smaak, op uiteenlopende muziekstijlen. Met een passie voor Folk en Singer/Songwriters steekt hij graag tijd in het schrijven van liedjes.
Léon heeft al aardig wat leuke muzikale projecten mogen doen maar dat Scrum hem als nieuwe zanger heeft gekozen, voelt voor hem als een enorme uitdaging. En voor de band niet minder. Eind maart neemt Léon de microfoon over van Robin Slutter.

In de afgelopen jaren heeft Scrum een sterke naam opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. Komende zomer staan er meerdere festivals in Nederland, Denemarken en Noorwegen op de agenda. Voor de zomer wil de band een eerste EP uitbrengen.

http://www.scrummusic.nl/nl/

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: