Hardwell meest-genomineerde artiest bij International Dance Music Awards in Miami

11-02-2015 @ 22:20

Hardwell en zijn Revealed-label zijn maar liefst 9 keer genomineerd voor een International Dance Music Award (IDMA). De uitreiking van de 30ste editie van de Awards vindt tussen 24 en 28 maart plaats tijdens de Winter Music Conference in Miami Beach, Florida. De IDMAs zijn ieder jaar gebaseerd op meer dan 2 miljoen stemmen uit meer dan 209 landen.

Hardwell is genomineerd in de categorieën :

Best Electro/Progressive House Track (Arcadia - Hardwell & Joey Dale Feat. Luciana), Best Compilation or Full Length DJ Mix (Hardwell presents Revealed vol. 5), Best Global DJ, Best Progressive House/Electro DJ, Best Podcast or Radio Mixshow DJ (Hardwell On Air), Best Artist (Solo), Best Producer, Best Remixer, Best Global Music Label (Revealed Recordings)

De nummer #1 DJ van de wereld bracht op 30 januari zijn debuutalbum ‘United we are’ uit waarop samenwerkingen met o.a. Jason Derulo, Mr.Probz en Fatman Scoop. Het album bestormde, naast de behaalde #1 positie in de Nederlandse chart, ook de internationale hitlijsten en heeft inmiddels in meer dan 18 landen de hitlijsten bereikt. De release van het album viel samen met de kick off van de wereldtournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ in een uitverkocht Ziggo Dome.

De getalenteerde DJ en producer, ook wel bekend als Robbert van de Corput, werd in 2013 op 25-jarige leeftijd uitgeroepen tot nummer #1 DJ van de wereld. Hij was daarmee de jongste DJ in de geschiedenis van de lijst die deze prestigieuze titel verkreeg. In oktober 2014 werd Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event opnieuw uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. Hardwell’s eigen radioshow ‘Hardwell on Air’ is wekelijks te horen om 23:00 uur op Radio 538 en is wereldwijd te horen op meer dan 100 nationale FM stations.

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL