The Prodigy op 10 april naar de Heineken Music Hall in Amsterdam

26-01-2015 @ 14:01

Op vrijdag 10 april komt The Prodigy naar Amsterdam voor een concert in de Heineken Music Hall. Het concert staat in het teken van het in maart te verschijnen album The Day Is My Enemy.

Dancepioniers Liam Howlett, Keith Flint en Maxim slaan met hun mix van techno, acid, breakbeat en punk al ruim twintig jaar een stevige brug tussen rock en dance. In die twee decennia heeft de Britse groep vele classics op hun naam gezet als 'Out of Space', 'Voodoo people', 'Smack My Bitch Up', 'No Good (Start The Dance)' en 'Firestarter'. Een optreden van de The Prodigy barst uit zijn voegen van de energie. Ze zijn dan ook een graag geziene gast in clubs en op festival over heel de wereld.

Na zes jaar komt The Prodigy eindelijk met de opvolger van hun album Invaders Must Die. Op 30 maart verschijnt The Day Is My Enemy, en deze maand verscheen de eerste single ''Nasty''.

Frontman Liam Howlett beschrijft het geluid van het nieuwe Prodigy album als zuiver en gewelddadig. "I can't tell you why this record came out so angry, I think its just inbuilt in me, it's more about what I like music to do".
The Prodigy blijft hiermee dicht bij het zo geroemde en herkenbare geluid dat de groep groot heeft gemaakt.

The Prodigy -The Day Is My Enemy

Vrijdag 10 a pril 2015, Heineken Music Hall - Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: 39 (excl. servicekosten)

http://www.theprodigy.com/