Joey Hartkamp ontvangt eerste exemplaar nieuwe single van Frans Duijts

14-04-2014 @ 12:03

In een uitverkochte zalencentrum Wieleman in Westervoort en met gast optredens van artiesten als Frans Duijts, Dean Saunders, Henk Dissel e.v.a. presenteerde Joey Hartkamp 13 april zijn nieuwe single “Ik wil je”.

Het eerste exemplaar kreeg hij uitgereikt door de kersverse Edison winnaar Frans Duijts. “Voor mij was het enorme eer dat een vakman en artiest als Frans Duijts de moeite heeft genomen om mijn allereerste single uit te reiken. Daar ben ik enorm dankbaar voor!” aldus Joey.

De nieuwe single is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Joey: “We hebben een behoorlijke tijd gewerkt aan de single, ik was vooral op zoek naar een eigen geluid en een liedje waarmee ik kan knallen op de buhne. Ik ben dan ook super blij met het resultaat. Het liedje is op mijn lijf geschreven en nu kan ik alleen maar hopen dat veel mensen er enthousiast van worden”.

Augustus 2013 verscheen zijn debuutsingle 'Geen nacht meer zonder jou' die 7 weken genoteerd stond in de Sterren.nl Top 20. Als zoon van producer/componist/tekstschrijver Emile Hartkamp is Joey de muziek met de paplepel ingegoten. Al heel jong was hij met zijn vader in de studio te vinden. En hij heeft daarin ook getracht zoveel mogelijk zijn eigen weg te zoeken. Ervaring als achtergrondzanger en meedoen aan o.a. het muziek-talent tv-programma 'Bloed, zweet en tranen' (maart 2013) zijn stappen die hem zeker verder brengen in het vak van zanger-entertainer.

https://www.facebook.com/HartkampJoey

http://www.joeyhartkamp.nl/

downloadlink single